CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

**Assalamualaikum** ~~Ahlan Wasahlan~~

~Senyum itu satu sedekah~ ^_^

Tagged by Bob




1) selalu bangun pagi pukul brape?
#Klu kt USM bgn kol 5 lbh.
#Klu kt umah bgn kol 6.30

2) ramai kawan laki ke kawan perempuan?
#Mestila rmi kwn pompuan

3) bila 1st time korang bercinta?
#form 1? c(=

4) tau memasak x? masak ape? (paling superb lah yg korang tau masak)
#err... sikit2 boley la.
{tp mmg nk blaja masak}

5) pkara paling lucu pernah blaku dlm hidup korang
# ape ek?

6) pkara paling gila pernah korang buat
#xsuke wt keje gila. haha..

7) jawatan korang time skolah (menengah)
#Setiausaha pengawas sekolah
{ye, sy mmg skema.haha}
#Setiausaha Kelab Badminton
#Bendahari Kelab F1&Rekacipta
{semua jawatan 2 masa form5}
sunggoh gila kuasa kan? haha..

8) selalu keluar dgn member x? brp kali dlm sebulan?
#jarang la. Klu ada barang nak beli, ada org ajak @ ada hal baru kuar.

9) dgn kawan2 gune bahasa aku/sy/nama sndri?
#saya
{xpernah pon guna aku dgn org.
Cuma guna aku masa bermonolong sendirian je}
ngeh3..

10) dah berpunya ke belum? if dah , brp lama kenal si dia?
#teett... Dah. Upsss...
Setahun lbh. hoho..

11) pkara yg korang paling pantang skali ape? means mmg korang x suke lah
#Xsuke org yg talam 2 muka.
Hipokrit taw dok.

12) if ada org yg baru dikenali minta no tel , apa respon korang?
#Kalau pompuan bagi la.
Klu laki, xnk bagi.
{klu kte perlu berurusan ngan dia lain cte la}

13) bile ada duit je , korang suke beli ape?
#ikut mood, keperluan & kehendak masa 2.

14) nama glamor korang time skolah
#Nik.
{Glamour ke?}

15) korang selalu habiskan kredit (sms/call) kat sape?
#Dia la.
haha..

16) sudah tercapaikah hajat korang?cite la hajat ape
#lom lagi.
{nak dapat dekan masa degree ni. skali pon jd la.hoho.}

17) ape yg paling korang geli gila2 gelilah !! huhu
#apa2 yg menjijikkan.

18) pernah accident/injured (teruk) x slama ini?
#xpernah.
masuk hospital pon xpernah.

19) perkara yg paling menarik minat korang? sampai korang lupe kt
bf/gf/husben/wife lah! huhu
#Sudoku kot. hehe..

20) perkara terakhir sekali yg korang nak buat kat dunia ni.
#mengucap 2 kalimah syahadah..



Tag 10 orang yang blog nye cantik :
{klu korg rajin + ada masa, korg jawab la}

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 kata kamu:

dayah said...

alamak, dah berpunya ke awak? :P

^^Zira Zerra^^ said...

haha.. tetttt...