CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

**Assalamualaikum** ~~Ahlan Wasahlan~~

~Senyum itu satu sedekah~ ^_^

KUCIWA



Salam..

Nampak tak tajuk entri ni.

Haaa.. tengah kecewa ni..

Sebab ape? Jom kita imbau ape yang berlaku dalam

hidup Zira beberapa jam lepas........


1100-1300

[Test mathematical lab [MATHEMATICA] berjalan]

Cara Prof Ahmad buat
TEST membuatkan saya STRESS.

20 minit untuk setiap soalan. Ada 5 soalan JE.

Setiap 20 minit, dia akan g check + kutip markah.

Pastu baru boleh g ambik soalan seterusnya.

Biasa kalau kita jawab soalan test/exam,

Kalau tak dapat jawab soalan nom 1,

Kita akan proceed ke nombor 2 kan? Kan Kan?

Ni memang tak boleh la nak proceed.


Soalan? Bukan AGAK susah. Tapi MEMANGsusah.

Huu.. Rasa macam orang tak study je kot.

Lagi2 prof asyik ke hulu hilir + jenguk2 jawapan kita.

Tension woo..

Jawab test tadi memang menggelabah la.

Plus Zira memang cepat gelabah orangnya.

[Tak dapat disangkal lagi]

Sampai tangan terketar2..

Tulisan pon hancusss..


Dah. Malas nak fikir pasal test dah.

Td tu la test terakhir untuk sem ni.


Sekarang focus pada assignment Mathematica.

Ada 3 soalan

Solan ke 3 nak lukis ni...

Bukan pakai tangan / pakai adobe photoshop.

Tapi MATHEMATICA ye kawan2..

Pakai Bezier Curve bagai.



Chop.Chop.

Nak tayang hasil assignment 3DS max haritu sikit.

Dalam gambar sudah. Yang video,

Hak Cipta Terpelihara. =p






Poyos...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 kata kamu:

PeiingLee said...

cantik nye pelan awk~ suka! nak tgk vid~ XD T.T sedih! x tau la 282 blh dpt A x.... tadi lukis graf pun tangan terketar2! T.T penguin awk 2 comel~ hehe! lets do our best! =)) syiok lo~ da last test! hmph!!!!!!

^^Zira Zerra^^ said...

huhu.. boleh2.. harap2 dapat A! nak A..... sy pon tgn menggeletar td. heish.. nanti buat assignment same2!!

Nasuha Salleh said...

menariknye !!!!! ='D

p/s : doa byk2 ye zira..moge test tu resultnye cmrlang..amiiin

^^Zira Zerra^^ said...

insya Allah. thanks nasuha.. =)